Saunavoide Koivu-Hunaja


Saunavoide Koivu-Hunaja

10,50


Siloittava Saunavoide hoitaa ihoa hellien.

Koivunsilmu-uute heleyttää ja hunaja pehmentää. Hunajan sisältämät luonnolliset sokeriyhdisteet tuovat mukanaan iholle sekä kosteutta että ravinteita, mm. arvokkaita C- ja B-vitamiineja sekä hivenaineita. Saunavoiteen kruunaa aito suomalainen koivunsilmu-uute. Koivunsilmut on uutetta varten kerätty varhain kevättalvella, joten niissä ei ole lainkaan siitepölyä. Koivunsilmu-uute on hunajan tavoin ihoa siloittava ja uudistava. Ratamoöljy korostaa hunajan ihoa hoitavia vaikutuksia, kirkastaen ihoa ja vähentäen kutinaa.

Saunavoide sopii etenkin lihasten rentoutukseen liikunnan jälkeen kostutetulle, lämpimälle iholle levitettynä. Kokeile hunajaa yhdessä ihanien saunasuola tuotteidemme kanssa! Kokeile myös hiusten hoitoaineena sekä kasvo- ja käsihoitoihin ilman saunaa. Hemmottelevan hunajahoidon jälkeen olo on levollinen!

Kotimaisen Melliksen tuottet ovat NaTruen sertifioimia. Tuotteissa käytetään arktisen luonnon raaka-aineita. Tuotekehitys, valmistus sekä toimintatavat ovat yhteensointuvia sertifioidun luonnonkosmetiikan edellytysten kanssa. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, parabeeneja, petrokemiallisia ainesosia (kuten parafiiniöljyjä tai muita mineraaliöljyjä), etyylioksyloituja, PEG-pohjaisia raaka-aineita tai keinotekoisia säilöntäaineita, hajusteita sekä väriaineita ◄► ainoastaan aidosti ekoraaka-aineita.

PS: Asiakkailta saadun palautteen mukaan siitepöly ei ole haitannut tuotteen käyttöä, vaikka käyttäjä on ollut siitepölyallerginen. Ilmeisesti tuotteessa käytetty emulgointiaine (kasviperäinen) sitoisi siitepölyhiukkaset sellaiseen muotoon ettei allergista reaktiota ilmaannu. Parasta on siis testata tuotetta varovaisesti, jos olet allerginen, sillä hunajassa on aina jonkun verran siitepölyä; tosin ihonhoitotuotteena käytettäessä on eri tilanne kuin ravintona sisäisesti käytettynä. Saunahunaja imeytyy iholle samalla kosteuttaen ja raviten, mutta ihon kautta kehoon tuleva siitepölymäärä on hyvin pieni.

Tuubin koko 125 ml

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Bambu Kuorintaliina Bambu Kuorintaliina
4,10 €
Saunavoide Mäntyterva-Hunaja Saunavoide Mäntyterva-Hunaja
10,50 €
Saunavoide Turve-Hunaja Saunavoide Turve-Hunaja
10,50 € Ilmoita saatavuudesta
Saunavoide Valkoturve-Hunaja Saunavoide Valkoturve-Hunaja
10,50 €
Saunavoide Hilla-Hunaja Saunavoide Hilla-Hunaja
10,50 €
Saunasuola Eucalyptus Saunasuola Eucalyptus
4,10 €
Saunasuola Laventeli Saunasuola Laventeli
4,10 €
Saunasuola Piparminttu Saunasuola Piparminttu
4,10 €
Saunasuola Ruusu Saunasuola Ruusu
4,10 €
Saunasuola Santelipuu Saunasuola Santelipuu
4,10 €
Saunasuola Vanilja Saunasuola Vanilja
4,10 €
Saunasuola Lahjapaketti Saunasuola Lahjapaketti
20,00 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Voiteet, Hyvinvointi, Saunaan, Etusivu, Joulu
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot
Powered by Powered by